1 kommentar

 • 6 minuter sedan

  The Financial har nyligen utsett Lottoland till en av Europas snabbast växande företag. I takt med företagets snabba expansion gör man nu ytterligare satsningar i sitt produktutbud. I april 2017 lanserade Lottoland WorldMillions, ett nytt lotterikoncept med hela två dragningar varje vecka. Dragningarna hålls vanligtvis varje torsdag och söndag, och som både ny eller gammal kund så finns möjligheten att prova på det här nya lotterikonceptet på företagets hemsida. 

  Uppmärksammade prispotter

  Prispotten ligger på minst 500 miljoner kronor och i jämförelse med andra lottoföretag så sticker Lottoland ut på många sätt. Inte nog med att den stora prispotten uppmärksammats i ett flertal bloggar och medier så finns spelet tillgängligt även för de spelare som sitter uppkopplade på sina surfplattor, stationära datorer, mobiler och laptops. Tillgängligheten har lett till att många konsumenter övergått till att spela på Lottoland, vilket inte är oförväntat. Företaget har nyligen slagit ett nytt rekord med sina sex miljoner spelare.

  Om du aldrig provat Lottolands nya lotteri WorldMillions  tidigare så har du förmånen att lära dig grundreglerna på nätet. Detta gör du enklast på företagets hemsida. Spelet är för övrigt ganska enkelt och tar bara någon minut att lära sig. I grund och botten ska du bara matcha åttanummer korrekt mellan noll och nio. Det enda du behöver ha i åtanke när du spelar är att de 500 miljonerna är reserverade för torsdagar. På söndagarna ligger istället 1 miljard kronor i potten.

  Jämförelse med konkurrenterna

  En annan jämförelse som gjort med Lottolands WorldMillions och konkurrenterna fokuserar på Euromillions. Vinstoddesen anses vara bättre, och för konsumentens räkning får man högre garanterade jackpottar. Detta genererar en bättre vinstchans i kontrast med de andra kända och väletablerade lotterierna.

  Kort om företaget

  Utöver sin goda respons i anslutning till den nya lanseringen har Lottoland uppmärksammats inom branschen också. Under de senaste åren har företaget vunnit den prestigefyllda titeln Lottery Operator of the year, dvs. ”Årets lottooperatör”. Lottoland etablerades 2013 och har sitt huvudsäte i Gibraltar, ett brittiskt territorium beläget i södra Spanien. 

Logga in eller registera konto för att kommentera.